EEN GOED ONLINE MAGAZINE MAKEN BEGINT MET EEN STEVIG CONCEPT


Je gaat aan de slag met een online magazine. Maar waar begin je dan? Welke bladformule past bij jouw organisatie? De ervaren online bladenmakers van TextArt denken graag vanaf het begin met je mee. Samen bedenken we een goed concept, een format voor een succesvol digitaal magazine.


Wat wil je bereiken?

Voor een goed concept heb je doelstellingen nodig. Dus die zetten we eerst op papier. Wat wil je bereiken met je online magazine? Wanneer is het magazine een succes? Hoe wil je naar dat succes toewerken? Vanuit de doelstellingen bedenken we een passende vormgeving en kijken we naar rubrieken, tone of voice en invalshoeken voor artikelen. Zo komt het e-zine tot stand.


Zelf doen of je laten inspireren

Heb je zelf vastomlijnde ideeën, of wil je juist dat wij je inspireren met onze suggesties? We bepalen vooraf wie wat doet binnen het tijdpad. Transparantie en duidelijkheid staan voorop. Geen verrassingen achteraf dus.


Concept dat staat als een huis

Wij zetten de ontvanger van je magazine altijd op een voetstuk. Door te denken vanuit de lezer of kijker, maak je een digitaal magazine met relevante content. Informatie of entertainment die boeit, bindt en beklijft. Denk jij daar ook zo over, dan maken we samen een concept voor je online magazine dat staat als een huis.

 • null

  LEES MEER OVER
  ONLINE MAGAZINES
  OP ONS BLOG

 • null

  BEKIJK
  ONZE VOORBEELDEN
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  DIT ZIJN
  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  BEL ONS EN VRAAG
  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN:
null

CONCEPTONTWIKKELING

Een effectief magazine start met een goede basis

Waar begin je? Wat is de juiste bladformule? De bladenmakers van TextArt hebben veel ervaring met online magazines. We denken graag met je mee. Want een goed concept is de basis van een succesvol online magazine.

null

DISTRIBUTIE

Bereik zo veel mogelijk mensen met je magazine

Je hebt veel moeite gedaan geweldig magazine te maken. Steek dan ook voldoende tijd in de verspreiding. Wij denken graag met je mee over een zo hoog mogelijk bereik, via social media en een e-mail nieuwsbrief.

null

VORMGEVING

Kies voor een magazine waarmee je je lezers verleidt

Het team van TextArt heeft al tientallen online magazines gemaakt. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik.

null

TRAININGEN

Inspirerende trainingen vol praktische handvatten

Wil je kennismaken met online magazines, je vaardigheden toetsen of ideeën en ervaringen uitwisselen? Volg dan een van onze praktische trainingen. Ze zijn zo opgezet dat je altijd vol inspiratie naar huis gaat.

null

CONTENTCREATIE

Je doelgroep echt bereiken, binden en activeren

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken.

null

TIPS & ADVIES

Tips & advies om een beter online magazine te maken

Waarom zou je zelf alle ontwikkelingen over online magazines bijhouden? Wij houden trends en ontwikkelingen bij en geven je graag tips en adviezen. Zo maak je een magazine dat bij je doelgroep de juiste snaar raakt.

without
http://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off