ZO BOUW JE MAXIMAAL BEREIK OP MET JE ONLINE MAGAZINE

 

Een online magazine onder de aandacht van je doelgroep brengen, is een flinke klus. Eenmalig linken naar je magazine vanuit een e-mailnieuwsbrief is niet voldoende. Tenminste, niet als je een maximaal bereik wilt opbouwen. Voor een fanbase op lange termijn moet je heel wat tijd uittrekken. Maar met een vooraf doordacht distributieplan versnel je het proces aanzienlijk.


Interesse wekken met relevante content

Een lezerspubliek opbouwen begint met relevante content. Met tekst, foto’s of video’s die je doelgroep bindt, boeit en in beweging krijgt. Als je weet waar je doelgroep behoefte aan heeft, is de eerste stap gezet. Zorg er wel voor dat deze content goed vindbaar is.


Verleid lezers van je nieuwsbrief

Voor een optimaal bereik met je online magazine, zet je graag een extra stapje. De meeste digitale magazines worden verspreid via een e-mailnieuwsbrief. Plaats hierin prikkelende links naar interessante artikelen. Zo verleid je de lezer via verschillende onderwerpen je magazine in. Zorg ook dat de content makkelijk deelbaar is. Allemaal factoren die je distributieplan vormen.


Samen een distributieplan maken

Een uitgekiend distributieplan is de eerste stap naar maximaal bereik voor je online magazine. Hierin staat wanneer je welke actie uitvoert om zoveel mogelijk, maar vooral de juiste bezoekers naar je e-zine te trekken. Onze checklist is een eerste aanzet.

Bekijk de ‘Checklist meer bereik met je online magazine’

Wil je zeker weten dat je alles hebt gedaan om je publiek te bereiken? Dan helpen onze ervaren bladenmakers je graag bij het maken van een compleet distributieplan, of bij het aanscherpen van je online magazine.

 • null

  LEES MEER OVER
  ONLINE MAGAZINES
  OP ONS BLOG

 • null

  BEKIJK
  ONZE VOORBEELDEN
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  DIT ZIJN
  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  BEL ONS EN VRAAG
  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN:
null

CONCEPTONTWIKKELING

Een effectief magazine start met een goede basis

Waar begin je? Wat is de juiste bladformule? De bladenmakers van TextArt hebben veel ervaring met online magazines. We denken graag met je mee. Want een goed concept is de basis van een succesvol online magazine.

null

DISTRIBUTIE

Bereik zo veel mogelijk mensen met je magazine

Je hebt veel moeite gedaan geweldig magazine te maken. Steek dan ook voldoende tijd in de verspreiding. Wij denken graag met je mee over een zo hoog mogelijk bereik, via social media en een e-mail nieuwsbrief.

null

VORMGEVING

Kies voor een magazine waarmee je je lezers verleidt

Het team van TextArt heeft al tientallen online magazines gemaakt. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik.

null

TRAININGEN

Inspirerende trainingen vol praktische handvatten

Wil je kennismaken met online magazines, je vaardigheden toetsen of ideeën en ervaringen uitwisselen? Volg dan een van onze praktische trainingen. Ze zijn zo opgezet dat je altijd vol inspiratie naar huis gaat.

null

CONTENTCREATIE

Je doelgroep echt bereiken, binden en activeren

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken.

null

TIPS & ADVIES

Tips & advies om een beter online magazine te maken

Waarom zou je zelf alle ontwikkelingen over online magazines bijhouden? Wij houden trends en ontwikkelingen bij en geven je graag tips en adviezen. Zo maak je een magazine dat bij je doelgroep de juiste snaar raakt.

without
http://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off