VERLEID LEZERS VAN JE ONLINE MAGAZINE MET EEN PROFESSIONELE VORMGEVING


Een online magazine maken kan iedereen. Mits je de juiste software hebt en voldoende content. Maar een succesvol e-zine vereist een professionele uitstraling. Met passende en verrassende vormgevingselementen, waarmee je de lezer echt verleidt. Wij maken bijna dagelijks online magazines, dus denken graag met je mee.


We helpen je op weg

Wanneer je besluit de vormgeving van je online magazine zelf te doen, zijn er best wat zaken waarop je moet letten. Denk aan de afbeeldingen die geschikt moeten zijn voor verschillende browsers en logo’s en huisstijlelementen wil je op de juiste manier toepassen. Trek voor de eerste editie genoeg tijd uit. Natuurlijk willen we je ook op weg helpen, bijvoorbeeld via een workshop of we maken de eerste editie samen.


Bespaar tijd en geld

Wil, of kun je je online magazine niet zelf vormgeven? Schakel ons dan in. Het team van TextArt heeft jaren ervaring met het redactionele proces, we zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik. Bovendien kun jij je dan richten op de inhoud.

 • null

  LEES MEER OVER
  ONLINE MAGAZINES
  OP ONS BLOG

 • null

  BEKIJK
  ONZE VOORBEELDEN
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  DIT ZIJN
  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  BEL ONS EN VRAAG
  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN:
null

CONCEPTONTWIKKELING

Een effectief magazine start met een goede basis

Waar begin je? Wat is de juiste bladformule? De bladenmakers van TextArt hebben veel ervaring met online magazines. We denken graag met je mee. Want een goed concept is de basis van een succesvol online magazine.

null

DISTRIBUTIE

Bereik zo veel mogelijk mensen met je magazine

Je hebt veel moeite gedaan geweldig magazine te maken. Steek dan ook voldoende tijd in de verspreiding. Wij denken graag met je mee over een zo hoog mogelijk bereik, via social media en een e-mail nieuwsbrief.

null

VORMGEVING

Kies voor een magazine waarmee je je lezers verleidt

Het team van TextArt heeft al tientallen online magazines gemaakt. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik.

null

TRAININGEN

Inspirerende trainingen vol praktische handvatten

Wil je kennismaken met online magazines, je vaardigheden toetsen of ideeën en ervaringen uitwisselen? Volg dan een van onze praktische trainingen. Ze zijn zo opgezet dat je altijd vol inspiratie naar huis gaat.

null

CONTENTCREATIE

Je doelgroep echt bereiken, binden en activeren

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken.

null

TIPS & ADVIES

Tips & advies om een beter online magazine te maken

Waarom zou je zelf alle ontwikkelingen over online magazines bijhouden? Wij houden trends en ontwikkelingen bij en geven je graag tips en adviezen. Zo maak je een magazine dat bij je doelgroep de juiste snaar raakt.

without
http://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off