MAAK JE ONLINE MAGAZINE SUCCESVOLLER MET VERRASSENDE EN RELEVANTE CONTENT


Je doelgroep bereiken, binden en activeren met je online magazine lukt beter met goede content. Goede content is:

 1. Relevant: jouw doelgroep wil het weten
 2. Verrassend: slimme combinatie van tekst, beeld en video
 3. Uniek: inhoudelijk en in uitvoering origineel
 4. Correct: geen spelfouten, slechte links etc.
 5. Gevarieerd: verschillende artikelstijlen en rubrieken, maar ook een verrassende vormgeving


Denk vanuit de lezer of kijker

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Is de content (tekst, foto of video) niet interessant, dan ben je je bezoeker kwijt. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken. We hebben veel ervaring met digitale content en denken graag met je mee over passende artikelen, unieke beelden en verrassende invalshoeken.


Maak fans van je bezoekers

Voor ons staan lezers en kijkers van je online magazine altijd op de eerste plaats. Ze stellen zichzelf tenslotte de vraag ‘what’s in it for me?’. Als je daar een relevant antwoord op kunt geven, maak je fans van je bezoekers en een e-zine dat ze graag lezen.


We helpen je op weg met je online magazine

Team TextArt bedenkt magazines die online werken. Maar jij bepaalt waar je ons voor inzet. We maken een magazine van a tot z, of schrijven losse artikelen. Ook plaatsen we originele koppen en sterke intro’s. Daarnaast kun je ons inschakelen voor eindredactie, fotografie of video. We helpen je op weg met de eerste editie, maar kunnen ook voor een langere periode assisteren. Vertel ons wat je nodig hebt.

 • null

  LEES MEER OVER
  ONLINE MAGAZINES
  OP ONS BLOG

 • null

  BEKIJK
  ONZE VOORBEELDEN
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  DIT ZIJN
  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  BEL ONS EN VRAAG
  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN:
null

CONCEPTONTWIKKELING

Een effectief magazine start met een goede basis

Waar begin je? Wat is de juiste bladformule? De bladenmakers van TextArt hebben veel ervaring met online magazines. We denken graag met je mee. Want een goed concept is de basis van een succesvol online magazine.

null

DISTRIBUTIE

Bereik zo veel mogelijk mensen met je magazine

Je hebt veel moeite gedaan geweldig magazine te maken. Steek dan ook voldoende tijd in de verspreiding. Wij denken graag met je mee over een zo hoog mogelijk bereik, via social media en een e-mail nieuwsbrief.

null

VORMGEVING

Kies voor een magazine waarmee je je lezers verleidt

Het team van TextArt heeft al tientallen online magazines gemaakt. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik.

null

TRAININGEN

Inspirerende trainingen vol praktische handvatten

Wil je kennismaken met online magazines, je vaardigheden toetsen of ideeën en ervaringen uitwisselen? Volg dan een van onze praktische trainingen. Ze zijn zo opgezet dat je altijd vol inspiratie naar huis gaat.

null

CONTENTCREATIE

Je doelgroep echt bereiken, binden en activeren

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken.

null

TIPS & ADVIES

Tips & advies om een beter online magazine te maken

Waarom zou je zelf alle ontwikkelingen over online magazines bijhouden? Wij houden trends en ontwikkelingen bij en geven je graag tips en adviezen. Zo maak je een magazine dat bij je doelgroep de juiste snaar raakt.

without
http://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off