'VERKOOP' JE WEBSHOP
VIA EEN ONLINE MAGAZINE


VERTEL HET VERHAAL ACHTER DE PRODUCTEN UIT JE WEBSHOP
 • null

  Inspireer je bezoekers


  Met een online magazine geef je je verkoop een extra boost. Je trekt er nieuwe klanten mee en komt bij bestaande klanten opnieuw onder de aandacht. Inspireer je bezoekers. Zet artikelen in de spotlight, geef extra informatie over je service en promoot leuke acties/aanbiedingen in stijl. Ook video’s en productpresentaties komen optimaal tot hun recht in een online magazine.

 • null

  Weten waarom ze bij jou kopen


  In een online magazine voor je webwinkel komt jouw productaanbod tot leven. Link direct door naar het juiste product (deeplink) in de webshop, of ‘loods’ de bezoeker naar de kassa. Verras je bezoekers met slideshows, video’s of webpagina’s waar leveranciers extra aandacht op willen vestigen. Verblijd online klanten met een mooi magazine en ze weten weer waarom ze bij jou moeten kopen.

 • null

  Mooi verpakte content voor klanten


  Een online magazine voor je webshop maken is een eerste stap. Kijken hoe die mooi verpakte content bij klanten komt is minstens zo belangrijk. We maken samen een distributieplan om te zorgen dat zoveel mogelijk (potentiële) klanten je magazine bekijken. Sociale media spelen daar een belangrijke rol in. Maar ook alle andere communicatiemiddelen die passen bij jouw bedrijf en je klanten komen aan bod.

  VRAAG OFFERTE AAN
SUCCESVOLLE CASES
VAN ONLINE MAGAZINES

Magazine BGT

De afgelopen jaren is, onder regie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, een uniforme digitale kaart van Nederland ontwikkeld: de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). In het magazine blikken 11 sleutelfiguren terug op de totstandkoming van de BGT.

Het magazine bestaat uit tientallen quotes, die met name interessant zijn voor vakgenoten. In een week tijd bekeek 40% van de ontvangers 3 of meer pagina’s van het magazine. De gemiddelde leestijd was bijna 9 minuten!

De Grijper

Europees Massagoed Overslagbedrijf is succesvol overgestapt van een papieren personeelsblad naar een online versie. Bij EMO werken zo’n 360 mensen aan de op- en overslag van kolen en ijzererts.

Personeelsblad De Grijper is 3 dagen na publicatie door ruim 90% van de werknemers bekeken. Uit de statistieken blijkt dat er niet even snel doorheen ‘gebladerd’ wordt. Een gemiddelde leestijd van bijna 10 minuten en 3.800 unieke pageviews zijn jaloersmakende cijfers.

Jaarverslag Arkin

Arkin is een grote ggz-instelling in Amsterdam en biedt de meest kwetsbaren in de maatschappij gespecialiseerde ggz-kennis. Stakeholders ontvangen jaarlijks een jaarverslag waarin verantwoording wordt afgelegd over de resultaten.

Het jaarmagazine 2016 werd een digitaal verslag. Hierin blikken de 11 onderdelen van Arkin terug met boeiende verhalen waarin de cliënt centraal staat. Gemiddeld zijn 9 pagina’s van het verslag gelezen, met een leestijd van ruim 6,5 minuten.

Quotes & Questions

QSN kwaliteitsmanagement helpt bedrijven die een ISO certificaat willen behalen. De ongeveer 30 consultants werken overal in Nederland, dus ze zien elkaar niet vaak. Om de onderlinge betrokkenheid te vergroten lanceerde QSN ‘Quotes & Questions’.

Uit de statistieken blijkt dat de persoonlijke rubrieken, waarin collega’s meer over zichzelf vertellen, het best gelezen worden. Nummer 2 is voor het interview met een klant. Op de 3e plaats staat de pagina waarin kwartaalresultaten worden geduid.

Stadsvisie 2030

Hoe willen Rijswijkers in 2030 leven, wonen en werken? De gemeente Rijswijk schetste een stadsvisie met 4 scenario’s: GroenTechwijck, SamenSterkStad, Metropoolstad en Sudderdam.

Om bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden hierover te infomeren ontwikkelden we een e-magazine. Dat leverde de afgelopen tijd ruim 4.000 pageviews op. Rijswijkers bekijken gemiddeld 8 pagina’s in ruim 6 minuten.

VOORBEELDEN VAN
ONLINE MAGAZINES
textart-online-magazine-clipper-magazine

CLIPPER GIFTS

Clipper magazine

OPEN MAGAZINE

Als groothandel is relatiegeschenken wil je laten zien dat je meer in huis hebt dan een productcatalogus. Dan maak je een internationaal magazine, waarin je je verkoopteam voorstelt, klanten een podium geeft en laat zien wat de trends worden. Met directe links naar je (internationale) webshops. TextArt bedacht het concept, interviewde klanten en medewerkers en verzorgde de creatie van het online magazine.

GLOBAL KNOWLEDGE Brochure Cisco

GLOBAL KNOWLEDGE

Brochure voor Cisco trainingen

OPEN MAGAZINE

Global Knowledge is wereldmarktleider in opleidingen voor IT-professionals. TextArt ‘vertaalde’ de brochure van Cisco van papier naar online, met directe links naar de webshop voor informatie en aanmelding over Cisco trainingen.

boehringer-ingelheim-vetclass magazine

BOEHRINGER INGELHEIM

Vetclass magazine

OPEN MAGAZINE

Boehringer Ingelheim is een wereldwijd farmaceutisch bedrijf. De divisie Animal Health is de mondiale leider op het gebied van preventie en behandeling van dierziekten. Naast reguliere nascholing voor dierenartsen faciliteert het bedrijf ook online nascholing via de vetclass. Deze website met webinars bestond 1 jaar. Tijd voor een terug- en vooruitblik. TextArt bedacht het concept en verzorgde de eindredactie en vormgeving van het online magazine.

Global knowledge brochure best practices

GLOBAL KNOWLEDGE

Brochure Best Practices

OPEN MAGAZINE

Global Knowledge is wereldmarktleider in opleidingen voor professionals. TextArt ‘vertaalde’ de brochure met best practices van papier naar online, met directe links naar de webshop voor informatie en aanmelding.

SCHOOLTV

Schooltv magazine

OPEN MAGAZINE

Schooltv brengt ieder seizoen iets nieuws op tv. TextArt ontwikkelde een interactief online magazine met nieuws, previews, links naar de webshop en interessante weetjes van nieuwe en vertrouwde bestaande Schooltv gezichten.

BGT-magazine-ministerie-IenM

MINISTERIE VAN I EN M

BGT magazine

OPEN MAGAZINE

De afgelopen jaren is Nederland letterlijk digitaal op de (topografische) kaart gezet. Dat ging niet zonder slag of stoot. In dit magazine van het ministerie van Infrastructuur en Milieu blikken sleutelfiguren terug op de ontwikkeling van de Basisregistratie Grootschalige Topografie. Marèse Peters deed de redactie, TextArt bedacht het concept en verzorgde de vormgeving.

vgwm-verslag 2016

FORBO FLOORING

VGWM-verslag

OPEN MAGAZINE

Forbo Flooring laat in het verslag jaarlijks de prestaties zien op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Wij coördineren de productie, interviewen medewerkers, doen de eindredactie en geven het magazine vorm.

emo-personeelsblad de grijper

EMO

De Grijper

Europees Massagoed Overslagbedrijf (EMO) is de grootste en modernste terminal voor op- en overslag van kolen en ijzererts in Europa. TextArt verzorgt iedere twee maanden de vormgeving van het online personeelsblad.

arkin-jaarmagazine-2016

ARKIN

Jaarmagazine

OPEN MAGAZINE

Arkin komt met specialistische ggz-kennis op voor de meest kwetsbaren in de maatschappij. In het jaarmagazine blikt ieder onderdeel van de organisatie terug op 2016. Het resultaat is 10 boeiende verhalen. TextArt bedacht het concept en verzorgde de vormgeving.

gemeente rijswijk stadsvisie 2030

GEMEENTE RIJSWIJK

Stadsvisie 2030

OPEN MAGAZINE

Wat voor stad wil Rijswijk in het jaar 2030 zijn? Het online magazine laat het proces zien waarin de visie is ontwikkeld en geeft een visueel aantrekkelijk overzicht van de opties en mogelijkheden. Rafaël Barnhard bedacht het concept, TextArt verzorgde de vormgeving.

arkin relatiemagazine arkin en de stad

ARKIN

Arkin en de stad

OPEN MAGAZINE

De Raad van Bestuur van Arkin wil belangrijke stakeholders graag laten zien wat er gebeurt in de organisatie. TextArt ontwikkelde het concept voor een online magazine en verzorgt ieder kwartaal de vormgeving.

applus relatiemagazine

APPLUS RTD

Applus RTD is een wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie. TextArt ontwikkelde een online relatiemagazine in 6 talen en verzorgt ieder kwartaal de vormgeving.

NTR

Najaarspresentatie

OPEN MAGAZINE

De najaarsprogrammering is hét visitekaartje van een omroep. Dit online magazine bevat daarom niet alleen programma-informatie, maar ook veel foto’s, video’s en leuke weetjes van NTR-programma’s.

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN:
null

CONCEPTONTWIKKELING

Een effectief magazine start met een goede basis

Waar begin je? Wat is de juiste bladformule? De bladenmakers van TextArt hebben veel ervaring met online magazines. We denken graag met je mee. Want een goed concept is de basis van een succesvol online magazine.

null

DISTRIBUTIE

Bereik zo veel mogelijk mensen met je magazine

Je hebt veel moeite gedaan geweldig magazine te maken. Steek dan ook voldoende tijd in de verspreiding. Wij denken graag met je mee over een zo hoog mogelijk bereik, via social media en een e-mail nieuwsbrief.

null

VORMGEVING

Kies voor een magazine waarmee je je lezers verleidt

Het team van TextArt heeft al tientallen online magazines gemaakt. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik.

null

TRAININGEN

Inspirerende trainingen vol praktische handvatten

Wil je kennismaken met online magazines, je vaardigheden toetsen of ideeën en ervaringen uitwisselen? Volg dan een van onze praktische trainingen. Ze zijn zo opgezet dat je altijd vol inspiratie naar huis gaat.

null

CONTENTCREATIE

Je doelgroep echt bereiken, binden en activeren

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken.

null

TIPS & ADVIES

Tips & advies om een beter online magazine te maken

Waarom zou je zelf alle ontwikkelingen over online magazines bijhouden? Wij houden trends en ontwikkelingen bij en geven je graag tips en adviezen. Zo maak je een magazine dat bij je doelgroep de juiste snaar raakt.

 • null

  MEER WETEN
  OVER ONLINE MAGAZINES

 • null

  VOORBEELDEN
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

without
http://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off