WEG MET DAT PERSONEELSBLAD! OF TOCH NIET

Weg met dat personeelsblad! Of toch niet?

Veel bedrijven worstelen met de vraag: schaffen we het papieren personeelsblad af en gaan we uitsluitend communiceren via intranet? Soms is het personeelsblad al wegbezuinigd en verloopt alle officiële interne communicatie al op die manier. De vraag is of de keuze altijd moet gaan tussen een personeelsblad en intranet. Is er geen goed alternatief?

LEES VERDER
5 VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ONLINE MAGAZINES MAKEN

5 veel gestelde vragen over online magazine maken

Telefonisch, via de website en tijdens workshops krijgen we regelmatig vragen over online magazines. Vaak gaan ze over de kosten, het bereiken van je doelgroep of de vergelijking tussen een papieren blad en een online magazine. De antwoorden op veel gestelde vragen lees je hier.

LEES VERDER
ONLINE MAGAZINE IS OOK PRIMA PRODUCTBROCHURE OF CATALOGUS

Online magazine is ook prima productbrochure of catalogus

Een online magazine is geen doel maar een middel. Een manier om je doelgroep op een gebruikersvriendelijke manier kennis te laten maken met je content. Denk daarom bij een online magazine niet alleen aan een relatiemagazine of personeelsblad, maar bijvoorbeeld ook aan een productbrochure of -catalogus.

LEES VERDER
Zo wordt jouw e-zine wél gezien!

Een e-zine maken dat wel gezien wordt

Steek je veel tijd in het maken van een interessant e-zine? Valt het aantal lezers tegen? Dan kun je wel wat hulp gebruiken om je online magazine onder de aandacht te brengen. Deze slimme ‘trucjes’ helpen je een aardig eind op weg.

LEES VERDER
ZO MAAK JE ZELF GOEDE FOTO’S VOOR JE ONLINE MAGAZINE

Zo maak je zelf goede foto’s voor je online magazine

Een goede belichting is de basis van goede foto’s. Natuurlijk kan een vormgever een minder goede foto wel een beetje mooier maken, maar een sterk onderbelichte foto is niet meer te redden en wordt een donkere vlek op je beeldscherm. Zorg dus altijd voor voldoende licht bij het nemen van een foto.

LEES VERDER