ONLINE MAGAZINE IS OOK PRIMA PRODUCTBROCHURE OF CATALOGUS

ONLINE MAGAZINE IS OOK PRIMA PRODUCTBROCHURE OF CATALOGUS

Een online magazine is geen doel maar een middel. Een manier om je doelgroep op een gebruikersvriendelijke manier kennis te laten maken met je content. Denk daarom bij een online magazine niet alleen aan een relatiemagazine of personeelsblad, maar bijvoorbeeld ook aan een productbrochure of -catalogus.

Waarom een online productbrochure? We geven 6 suggesties!

  • Een groot voordeel van een online productbrochure is dat je bewegend beeld kunt afspelen. Het is heel eenvoudig om video’s toe te voegen. Dat kan natuurlijk fullscreen, maar video is ook te integreren in de pagina’s van je magazine. Denk aan een review of how to.
  • In een online magazine kun je direct doorlinken naar specifieke producten in je webwinkel. Verkopen gaat zo heel snel.
  • Een online catalogus of brochure is natuurlijk responsive, dus prettig leesbaar op zowel je laptop, tablet als smartphone. Gemakkelijk voor mobiel gebruik.
  • Wil je interactie, zodat lezers producten op Instagram, Facebook of Twitter liken en delen? Social sharing is heel eenvoudig bij een online magazine.
  • Persoonlijke verhalen en testimonials vergroten de geloofwaardigheid van je product en bedrijf. Maak daar gebruik van.
  • Kom in contact met je doelgroep. Met een slim formulier abonneren ze zich op je magazine, nemen ze contact op voor meer informatie of vragen ze een proefrit aan. Zo verzamel jij steeds meer waardevolle data voor je database.

We hebben een demomagazine gemaakt, waarin je kunt zien wat je allemaal kunt doen met een digitale productbrochure of online folder.

BEKIJK HET DEMOMAGAZINE