WIJ HELPEN JE JE ONLINE MAGAZINE WEER IN TOPVORM TE KRIJGEN

IK WIL (HET RENDEMENT) VAN MIJN DIGITALE MAGAZINE VERBETEREN

 • Heb je een mooi e-zine, maar wil je er meer uit halen? Vallen de statistieken je tegen? Na een uitgebreide kennis- en inspiratiesessie heb je weer voldoende aanknopingspunten om een beter digitaal magazine te maken. Onze ervaren bladenmakers geven tips en adviezen, toegespitst op jouw online magazine.
 • Wil je nieuwe inspiratie opdoen, compleet met tips en advies van ervaren bladenmakers? Kom dan naar een van onze kennissessies.
 • Nog meer inspiratie voor nieuwe rubrieken, slimmigheidjes en andere tips voor een beter online magazine vind je op ons blog. Onze blogberichten staan vol praktische tips en verrassende oplossingen.
 • null

  BOEK EEN
  KENNISSESSIE
  BIJ JOU OP KANTOOR

 • null

  LEES MEER OVER
  ONLINE MAGAZINES
  OP ONS BLOG

 • null

  DIT ZIJN
  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  BEL ONS EN VRAAG
  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

IK WIL EEN BETER DIGITAAL MAGAZINE EN ZOEK EEN TEAM OM DE PRODUCTIE UIT TE BESTEDEN

 • Die uitdaging gaan wij graag aan! Na een goed gesprek over wensen en behoeften ontvang je van ons een kant-en-klaar strijdplan voor een professionele online productie. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw e-zine naar een hoger plan te tillen.
 • null

  BEL ONS EN VRAAG
  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

 • null

  DIT ZIJN
  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  BOEK EEN
  KENNISSESSIE
  BIJ JOU OP KANTOOR

 • null

  LEES MEER OVER
  ONLINE MAGAZINES
  OP ONS BLOG

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN:
null

CONCEPTONTWIKKELING

Een effectief magazine start met een goede basis

Waar begin je? Wat is de juiste bladformule? De bladenmakers van TextArt hebben veel ervaring met online magazines. We denken graag met je mee. Want een goed concept is de basis van een succesvol online magazine.

null

DISTRIBUTIE

Bereik zo veel mogelijk mensen met je magazine

Je hebt veel moeite gedaan geweldig magazine te maken. Steek dan ook voldoende tijd in de verspreiding. Wij denken graag met je mee over een zo hoog mogelijk bereik, via social media en een e-mail nieuwsbrief.

null

VORMGEVING

Kies voor een magazine waarmee je je lezers verleidt

Het team van TextArt heeft al tientallen online magazines gemaakt. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik.

null

TRAININGEN

Inspirerende trainingen vol praktische handvatten

Wil je kennismaken met online magazines, je vaardigheden toetsen of idee├źn en ervaringen uitwisselen? Volg dan een van onze praktische trainingen. Ze zijn zo opgezet dat je altijd vol inspiratie naar huis gaat.

null

CONTENTCREATIE

Je doelgroep echt bereiken, binden en activeren

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken.

null

TIPS & ADVIES

Tips & advies om een beter online magazine te maken

Waarom zou je zelf alle ontwikkelingen over online magazines bijhouden? Wij houden trends en ontwikkelingen bij en geven je graag tips en adviezen. Zo maak je een magazine dat bij je doelgroep de juiste snaar raakt.

without
https://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off