SUCCESVOL VAN START
MET EEN ONLINE MAGAZINE


Denk je aan het digitaliseren van je jaarverslag, relatiemagazine, brochure of personeelsblad? Onderzoek dan eens de mogelijkheden die een online magazine biedt. Met deze tool kun je alle kanten op en maak je zelf, of samen met ons team in korte tijd professionele online uitgaven.

Weet je nog niet zeker of een online magazine de juiste manier is om je doelgroep te bereiken, dan informeren we je er graag over. Met behulp van de tips op ons blog, telefonisch advies of een inspirerende kennissessie kun je een goede afweging maken.


Vliegende start

Wil je snel aan de slag of in korte tijd meer te weten komen over online magazines maken? Volg dan een van onze praktische kennissessies. We praten je bij over wat wel en niet werkt in digitale magazines en waar je op moet letten als je zelf online magazines gaat maken. Onze ervaringen van de afgelopen jaren staan hierbij centraal.


Even opstarten

Vind je het vooral lastig te beginnen met een online magazines, dan helpen wij je met conceptontwikkeling, contentcreatie, de basisvormgeving en het opstellen van een goed distributieplan. Kom je er toch niet uit tijdens het traject, dan heb je altijd een betrouwbare partner om op terug te vallen.

BEKIJK HIER WAT EEN ONLINE MAGAZINE KOST
 • null

  LEES MEER OVER
  ONLINE MAGAZINES
  OP ONS BLOG

 • null

  BEKIJK
  ONZE VOORBEELDEN
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  DIT ZIJN
  SUCCESVOLLE CASES
  VAN ONLINE MAGAZINES

 • null

  BEL ONS EN VRAAG
  TIPS & ADVIES
  OVER ONLINE MAGAZINES

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN:
null

CONCEPTONTWIKKELING

Een effectief magazine start met een goede basis

Waar begin je? Wat is de juiste bladformule? De bladenmakers van TextArt hebben veel ervaring met online magazines. We denken graag met je mee. Want een goed concept is de basis van een succesvol online magazine.

null

DISTRIBUTIE

Bereik zo veel mogelijk mensen met je magazine

Je hebt veel moeite gedaan geweldig magazine te maken. Steek dan ook voldoende tijd in de verspreiding. Wij denken graag met je mee over een zo hoog mogelijk bereik, via social media en een e-mail nieuwsbrief.

null

VORMGEVING

Kies voor een magazine waarmee je je lezers verleidt

Het team van TextArt heeft al tientallen online magazines gemaakt. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt en kennen de software door en door. Een professioneel online magazine ligt zo binnen handbereik.

null

TRAININGEN

Inspirerende trainingen vol praktische handvatten

Wil je kennismaken met online magazines, je vaardigheden toetsen of idee├źn en ervaringen uitwisselen? Volg dan een van onze praktische trainingen. Ze zijn zo opgezet dat je altijd vol inspiratie naar huis gaat.

null

CONTENTCREATIE

Je doelgroep echt bereiken, binden en activeren

Denken vanuit de lezer of kijker is van levensbelang voor je online magazine. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan zorgen wij voor relevante content voor jouw publiek. Zodat lezers doorlezen en kijkers verder kijken.

null

TIPS & ADVIES

Tips & advies om een beter online magazine te maken

Waarom zou je zelf alle ontwikkelingen over online magazines bijhouden? Wij houden trends en ontwikkelingen bij en geven je graag tips en adviezen. Zo maak je een magazine dat bij je doelgroep de juiste snaar raakt.

without
https://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off