VOORBEELDEN
VAN ONLINE MAGAZINES

Alle toepassingen op een rij

boehringer-ingelheim-vetclass magazine

BOEHRINGER INGELHEIM

Vetclass magazine

OPEN MAGAZINE

Boehringer Ingelheim is een wereldwijd farmaceutisch bedrijf. De divisie Animal Health is de mondiale leider op het gebied van preventie en behandeling van dierziekten. Naast reguliere nascholing voor dierenartsen faciliteert het bedrijf ook online nascholing via de vetclass. Deze website met webinars bestond 1 jaar. Tijd voor een terug- en vooruitblik. TextArt bedacht het concept en verzorgde de eindredactie en vormgeving van het online magazine.

jaarbeeld-pauwbedrijven

PAUW BEDRIJVEN

Jaarbeeld

OPEN MAGAZINE

PAUW is het sociaal werkbedrijf in de regio Lekstroom, Stichtse Vecht en de Ronde Venen. Ze ondersteunen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van werk. In 2016 bestond de organisatie 60 jaar. Dat werd gevierd met een digitaal jaarbeeld. Olga Leever schreef de teksten, TextArt verzorgde het concept en de vormgeving.

BGT-magazine-ministerie-IenM

MINISTERIE VAN I EN M

BGT magazine

OPEN MAGAZINE

De afgelopen jaren is Nederland letterlijk digitaal op de (topografische) kaart gezet. Dat ging niet zonder slag of stoot. In dit magazine van het ministerie van Infrastructuur en Milieu blikken sleutelfiguren terug op de ontwikkeling van de Basisregistratie Grootschalige Topografie. Marèse Peters deed de redactie, TextArt bedacht het concept en verzorgde de vormgeving.

QSN-personeelsblad QenQ

QSN

Quotes & Questions

De consultants van QSN ontvangen het personeelsblad ieder kwartaal. TextArt bedacht het concept, interviewt QSN’ers en klanten en verzorgt de eindredactie en vormgeving.

vgwm-verslag 2016

FORBO FLOORING

VGWM-verslag

OPEN MAGAZINE

Forbo Flooring laat in het verslag jaarlijks de prestaties zien op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Wij coördineren de productie, interviewen medewerkers, doen de eindredactie en geven het magazine vorm.

emo-personeelsblad de grijper

EMO

De Grijper

Europees Massagoed Overslagbedrijf (EMO) is de grootste en modernste terminal voor op- en overslag van kolen en ijzererts in Europa. TextArt verzorgt iedere twee maanden de vormgeving van het online personeelsblad.

arkin jaarmagazine

ARKIN

Jaarmagazine

OPEN MAGAZINE

Arkin komt met specialistische ggz-kennis op voor de meest kwetsbaren in de maatschappij. In het jaarmagazine blikt ieder onderdeel van de organisatie terug op 2015. Het resultaat is 10 boeiende verhalen. TextArt bedacht het concept en verzorgde de vormgeving.

gemeente rijswijk stadsvisie 2030

GEMEENTE RIJSWIJK

Stadsvisie 2030

OPEN MAGAZINE

Wat voor stad wil Rijswijk in het jaar 2030 zijn? Het online magazine laat het proces zien waarin de visie is ontwikkeld en geeft een visueel aantrekkelijk overzicht van de opties en mogelijkheden. Rafaël Barnhard bedacht het concept, TextArt verzorgde de vormgeving.

tekstnet-online magazine tekstnetwerken

TEKSTNET

Eventmagazine Tekstnetwerken

OPEN MAGAZINE

Eens per twee jaar organiseert de beroepsvereniging van tekstprofessionals Tekstnetwerken. Het event was een succes met ruim 100 inschrijvingen. TextArt bedacht het concept voor het online magazine en verzorgde de vormgeving.

arkin relatiemagazine arkin en de stad

ARKIN

Arkin en de stad

OPEN MAGAZINE

De Raad van Bestuur van Arkin wil belangrijke stakeholders graag laten zien wat er gebeurt in de organisatie. TextArt ontwikkelde het concept voor een online magazine en verzorgt ieder kwartaal de vormgeving.

applus relatiemagazine

APPLUS RTD

Applus RTD is een wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie. TextArt ontwikkelde een online relatiemagazine in 6 talen en verzorgt ieder kwartaal de vormgeving.

brink groep MVO-jaarverslag

BRINK GROEP

MVO-jaarverslag

Brink Groep is dienstverlener in de bouw, huisvesting en vastgoed. Bij het bedrijf werken creatieve denkers en denkende doeners. Al jaren brengt het bedrijf een MVO-jaarverslag uit. In 2014 voor het eerst als digitaal magazine.

tekstnet-online magazine alv

TEKSTNET

Programma ALV

Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstprofessionals, organiseert elk jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV). In 2016 ontvingen leden de voorstellen voor de toekomst van de vereniging als online magazine.

NTR

Najaarspresentatie

OPEN MAGAZINE

De najaarsprogrammering is hét visitekaartje van een omroep. Dit online magazine bevat daarom niet alleen programma-informatie, maar ook veel foto’s, video’s en leuke weetjes van NTR-programma’s.

SCHOOLTV

Schooltv magazine

OPEN MAGAZINE

Schooltv brengt ieder seizoen iets nieuws op tv. TextArt ontwikkelde een interactief online magazine met nieuws, previews en interessante weetjes van nieuwe en vertrouwde bestaande Schooltv gezichten.

without
https://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off