Werk

AAN WELKE PROJECTEN HEBBEN WE RECENT GEWERKT?

Video-interview tussen de koeien

Boehringer Ingelheim ontwikkelt een vaccinatie app waarmee dierenartsen nauwkeuriger kunnen bijhouden welke koeien gevaccineerd zijn. Team TextArt maakte een video-interview waarin dierenarts Ruben Tolman tussen de koeien vertelt over de voordelen van de app.

Ontwikkeling digitaal inspiratie- en reismagazine

Schooldirecteuren en het schoolbestuur van Jong Leren, ging eind vorig jaar op studiereis naar New York. In dit gepersonaliseerde digitale inspiratiemagazine zien leerkrachten voorbeelden van community schools en krijgen ze vele tips. Team TextArt deed de eind- en beeldredactie en vormgeving.

Contentadvies en -creatie:
Costa Select

“Kunnen jullie onze magazines een facelift geven en een blik werpen op de teksten?”, vroeg makelaar Marc Stam van Costa Select. Hij verkoopt vanuit Baarn en de Costa Blanca woningen voor een zonnige oude dag of als familiehuis. Het resultaat is een serie magazines met een consequente uitstraling en teksten die ‘lekkerder lopen’.

Eindredactie:
Boehringer Ingelheim-beterBOE

Als bijlage in vakblad Veeteelt wordt beterBOE door zo’n beetje alle veehouders, dierenartsen en andere belanghebbenden in de veeteelt gelezen. Dierenartsen binnen en buiten bij Boehringer Ingelheim schrijven de teksten. Team TextArt zet redactioneel de puntjes op de i en zorgt dat alle artikelen dezelfde ‘tone of voice’ hebben.

Ontwikkeling & contentcreatie:
JOVD-WiegelWeb

De JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD, wil graag in contact komen en blijven met de 18 afdelingen en zo’n 3.000 leden. Team TextArt ontwikkelde WiegelWeb, een online relatiemagazine vernoemd naar oud VVD-leider Hans Wiegel. Wij hebben de eerste editie gemaakt, de JOVD-redactie pakt de draad verder op. En komen ze er niet uit, dan staan wij stand-by.

Redactie & coördinatie:
Personeelsblad JL.NU

We maken al jaren het personeelsblad voor de medewerkers van Jong Leren, een schoolbestuur met 29 basisscholen in Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. Vlak voor de herfstvakantie plofte de laatste editie bij ruim 700 mensen in de bus.

Contentcreatie:
Personeelsblad Caleidoscoop

Forbo Flooring is bekend van Marmoleum en andere linoleum producten. Alle medewerkers en gepensioneerden ontvangen elk kwartaal het personeelsblad Caleidoscoop. Team TextArt interviewt al jaren een aantal mensen voor rubrieken en artikelen.

Contentcreatie:
Personeelsblad De Grijper

De rapportcijfers van De Grijper blijven ook na bijna twee jaar ongekend hoog. Drie dagen na verspreiding heeft 97% van de ontvangers het magazine geopend. De helft van de lezers opent het magazine daarna nogmaals. De redactie maakt het blad niet voor niets, want alle pagina’s worden bekeken. En niet eventjes, maar gemiddeld bijna 15 minuten.

Contentmanagement:
Facebook berichten voor Vetclass

Boehringer Ingelheim organiseert veterinaire nascholing voor dierenartsen via vetclass. Om bezoek aan de website aan te zwengelen heeft Team TextArt Facebook-posts gemaakt. Ook vullen we de contentkalender met deze en andere posts.
without
https://textart.nl/wp-content/themes/blake/
https://textart.nl//
#EE3A43
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/textart.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://textart.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off